Varkens knuffelen

Varkensknuffelen & Rondleidingen

Kom gezellig bij ons kijken en ervaar hoe onze varkens leven gedurende een 1,5 uur durende rondleiding. Tijdens de rondleiding vertellen wij u alles over de varkenshouderij en alternatieve wijze waarop de varkens leven in het Varkenshoff.

Benieuwd naar deze leuke activiteit? Kijk voor meer informatie op onze folder via deze link.

contact

vergaderruimte 30 personen

Vergaderen in een unieke omgeving

Het Varkenshoff beschikt over een unieke vergaderuimte waar u van alle gemakken bent voorzien. Vanuit onze zichtruimte kijkt u rechtstreeks in onze stal en ziet u hoe onze dieren rondscharrelen. De vergaderruimte biedt plaats voor circa 30 personen en het verzorgen van catering is eventueel mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom zakelijk vergaderen in deze inspirende omgeving? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid en tarieven.

contact

Boerderij Educatie

Boerderij Educatie

Ons bedrijf geeft al jaren met veel passie & plezier praktijklessen/excursies voor het lager, middel-en hoger beroepsonderwijs. In onze ontvangstruimte wordt de theorie achter de varkenshouderij uitgelegd en in de stal wordt er kennis gemaakt met de praktijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling? Neem dan gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid en tarieven.

contact